LUOKAT

Tietosuojakäytäntö

Toimitus & palautukset
Tervetuloa sivuillemme: Olemme sitoutuneet täydelliseen tyytyväisyyteen. Tiiviissä yhteistyössä kaikkien täällä tilattujen kohteiden kanssa, "voit nähdä sivuillamme, saat 7 päivän kuluttua." Helppo nauttia ennen palauttamista tai vaihtoa, sinun on otettava yhteyttä ja lähetettävä kohteen palautekontakti ennen lähetysosoitteen palauttamista. ota meihin yhteyttä! Kaikki kohteet lähetetään takaisin meille on oltava alkuperäisessä tilassaan, joka on tuettu, vaihdettava tai pestävä.
Kaikki tilatut kohteet ovat oikean tilauspaketin valinta. Olemme sitoutuneet oikeisiin hankkeisiin. Siksi, jos palautus palauttaa oikean kohteen. Toimitus- ja käsittelymaksu ei palauteta Emme palauta kuljetuskustannuksia tai oikeaa Sequenced Packet Exchange -palvelua. Lisäksi suosittelemme, että lisäät seurannan ja vakuutuksen omaan suojeluunsa, koska emme ole vastuussa kadonneista tavaroista.
Kaikkien palautettujen tuotteiden pitäisi olla toimitusosoite, me lähetämme sinulle sähköpostia, lähetät meille!
Forex Olemme sitoutuneet vaihtoon sen jälkeen, kun alkuperäinen toimituspäivä on 30 päivää ja tilaus on erilainen. Ota yhteyttä meihin tilauksenumerolla ja tiimimme jäsenet auttavat sinua. ota meihin yhteyttä! Jos haluat vaihtaa projektin toisella tavalla, sinun on palautettava palautetut kohteet ja pidät uuden tilauksen tyyliä.
Sinun on otettava yhteyttä kohteisiin ennen kuin otat yhteyttä meihin. Kaikki tuotteet lähetetään takaisin meille, jotka on tehty alkuperäisessä tilassa, vaihdettu tai pesty, ja kaikki tunnisteet on liitetty. Kuluneet tai likaiset kohteet palautetaan sinulle.
Emme maksa rahtipörssiä, palaat takaisin ja vastaa kuljetuskustannuksista takaisin aluksen tavaranvaihtoon. Kehotamme sinua lähettämään kohteen seurannan ja vakuutuksen, jotta voimme suojella omaa kasvua, koska emme ole vastuussa kadonneista tavaroista. Toimitus- ja käsittelymaksu ei palauteta.
Peruuttaa
Tilausten peruuttamista on pyydettävä ennen tilauksen lähettämistä. Syynä on se, että me emme ole aina tehneet sopimuksen mahdollisimman nopeasti 6–8 tunnin kuluttua, kun kaikki tilaukset on toimitettu. Toivon, että ymmärrät tämän tärkeän asian. Peruutuspyyntö on lähetetty sopimukseen, jota käsitellään palautuspolitiikan mukaisesti. Ja pankin on maksettava palkkio.
Vihjeitä: Kun asetat 10-numeroisen seurantanumerosi 3 päivän kuluessa tilauksesi jälkeen, olet ehkä nähnyt sähköpostipalvelimesi roskapostina. Tällöin ota yhteyttä meihin saadaksesi apua.
Ratkaise ongelmasi
Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tähän koodiin.